sâmbătă, 28 martie 2015

Produse terminate #1

Buna .
Nu-mi vine sa cred ce repede trece timpul . A mai trecut o luna , asa ca m-am decis sa va arat ce produse am terminat  in ultimul timp .
Tin sa mentionez ca produsele urmatoare au fost adunate intr-o perioada de 2-3 luni .

Incep cu o mica gustarica :


Ianuare - Februarie au fost doua luni stresante pentru mine , deoarece am intrat in prima sesiune de la facultate . Ca desert am ales Belvita.


  In ceea ce priveste ingrijirea parului am ales :

* Head & Shoulders - citrus fresh .
* Advance TechniQues - avon ( Ser ) . L-am cumparat si recumparat de n ori . E un produs foarte bun . Vi-l recomand cu mare incredere . Pe langa asta are si un miros divin .
* Advance TechiQues - Protect Spray . Nu stiu daca a avut vreun efect pozitiv sau nu . Nu am observat nici o schimbare in bine / rau .


* Avon Sense Mystique Sensual ( 300 ml ) . Daca nu ma insel a costat ~ 7-8 RON  . Mi-a placut , si am sa-l recumpar cu mare drag .
* Alie - Sapun lichid .


* Gel & Crema de dus. Nu stiu cum a ajuns acest produs in viata mea . Cred ca l-am cumparat din greseala .  In orice caz , mi-a placut enorm de mult . E foarte cremos  . 
Un dus fierbinte si acest gel  = combinatia perfect dupa o zi grea . 


* Avon - Winter Cocoon . Nu pot sa spun ca m-a incantat foarte tare. Nu-mi place ca se simte mirosul de vanilie foarte tare . Sunt momente cand mi se face rau de la miros .



** Pasta de dinti Vademecum & Blend-a-med . Ambele au fost ok , nimic special .
* Apa de gura Colgate .


* Roll-on Giordani gold (50 ml ) . Mi-a placut enorm de mult . Imi place si parfumul la nebunie , si sunt putin geloasa parfumul pentru barbati miroase mult mai bine decat cel pentru femei ( cele din gama Giordani ) .

* Crema de fata Pure Calendula - Y.Rocher .


* Deodorant DOVE . V-am innebunit cu el . E preferatul meu ( cel Original ) .


* Dove - Conditioner ( balsam par ) . Am sa-l recumpar cu prima ocazie cand am sa-mi termin masca de par pe care o folosesc momentan . Mi-a placut mirosul la nebunie , iar efectul pe care-l lasa dupa ce se usca parul era de necrezut . Nu credeam ca parul meu ( care este foarte aspru in aceasta perioada ) , poate fi " tratat " doar cu un balsam . Vi-l recomand cu mare drag . 

* NIVEA - Shampoo . Il foloseam impreuna cu balsamul de la Dove si am fost foarte multumita de efectul oferit . 


* Monstre . Mi-a placut mult masca : La Roche - Posay . Sunt curioasa daca e si varianta full-size.


*  Maxxl volume lash mascara . I-am facut un review , il gasiti AICI . Imi pare tare rau ca s-a terminat , si-a facut treaba foarte bine . Le multumesc celor de la FLORMAR pentru mica atentie  .
* Gene False
* Rotating volume mascara . Review-ul il gasiti AICI .


Si nu in ultimul rand , servetele umede , uscate , manusi chirurgicale , dischete demachiante , etc .


                      Voi ce produse folositi cel mai des  ?  Ce va place / displace la produsele respective  ?




sâmbătă, 21 martie 2015

Haul #1

Buna .
Azi va prezint produsele care au intrat in viata mea recent .  Pe cateva dintre ele am apucat sa le folosesc inainte sa fac poze , si ma declar foarte multumita de ele.

Incep cu cele de la Balea . Noua mea pasiune .


Da stiu , sunt cateva , dar nu e vina mea ca produsele lor sunt geniale .

1 - Sampon pentru parul vopsit ( miroase a mere , e superb ) - * cel in ambalaj rosu ( 8 Lei )
2 - Balsam + sampon pentru parul deteriorat ( Pret 8 Lei )
3 - Sapun lichid
4 - Spray pentru protectie termica . De mult timp imi doream sa incerc acest produs . Sunt tare incantata ca am pus mana pe el . (Pret 13-14 Lei)
5 - After Shave for men .


  • ORIFLAME




6 - Corector ( anticearcan ) Giordani Gold 
7 - Baza de machiaj - Giordani Gold . makeupbymllelorraine m-a convins cu review-urile ei sa-l achizitionez. L-am folosit de 2 ori pana acuma si imi place la nebunie . Isi merita banii . 


8 - Tus de ochi - Giordani gold . Mi-am inlocuit tusul de la NYX pentru acest produs. Imi place la nebunie pensula pe care o are. Ofera o precizie nemaipomenita. Rezistenta lui este una de lunga durata. Nu e waterproof , dar atunci cand imi demachiz ochii mereu trebuie sa folosesc un demachiant bifazic pentru a inceparta totul . 


9 - Kajal eye liner . L-am cumparat accidental , credeam ca e ruj . Nu stiu ce a fost in capul meu , dar ma bucur ca il am in mica mea colectie . E atat de cremos . Mi se pare perfect pentru acele momente in care vrei sa ai un smokey eyes , si nu vrei sa aplici tus lichid . 

10 - Mascara  lash resistance - The ONE . Nu-mi amintesc daca este waterproof sau nu . Inca nu l-am desfacut ca sa-l incerc. Momentan mai am doua rimeluri desfacute pe care vreau sa le termin . 


11 - Crema Anti-Celulita .
12 -  Gel de ras


13 - Crema Anti- Celulita . Imi place mult de tot acest produs . Dupa 10 minute simt cum actioneaza. Nu stiu cat de mari  o sa fie rezultatele , sau daca o sa fie , dar pielea mea e putin mai fina , iar acest lucru nu poate decat sa ma bucure. 


14 -  Crema de fata . M-a cucerit de la prima aplicare , motiv pentru care am cumparat o crema si pentru prietenul meu si mama mea . Am sa-i fac un review peste 2-3 saptamani . 


15 - Fond de Ten Ever Lasting ( fair nude ) . Imi place ambalajul mult de tot . Singurul lucru care ma deranjeaza la el e mirosul . Are o acoperire medie , iar consistenta este una nici prea lichida nici prea solida. De mult timp mi-am dorit sa-l incer . Desigur , preferatul meu ramane tot Perfect Fusion - Oriflame .



16 - Top Coat Oriflame Matte . Iar , makeupbymllelorraine m-a convins sa-l iau . I-a facut un live review . Intr-adevar , orice oja lucioasa ai avea , o sa se transforme intr-o culoare matta dupa un singur strat de aplicare . ( Pret 18 lei ) 

17 - Ruj - The one - Cherry Berry . ( Pret 17 lei ) 


18 - Masca de par . Inca nu am desfacut-o , mai am una pe care vreau sa  o termin . Am luat-o la recomandarea unei prietene . Nu stiu cat de bine o sa ma " impac " cu ea , avand in vedere ca miroase a cocos .



                Acestea sunt produsele pe care  le-am achizitionat in ultimul timp . Majoritatea sunt de la Oriflame deoarece am plasat doua comenzi .
                 
             * Tu cum iti selectezi produsele inainte sa le cumperi ?

                 

MAC eyeshadows Amorous Alloy & Silver Dawn

Bine v-am regasit .
Subiectul de azi : MAC




      Am tot auzit atatea lucruri despre produsele MAC , ca sunt bune , extraordinare , ca fac minuni si ca au o rezistenta nemaipomenita .
      O prietenta mi-a daruit aceste doua mono-uri . Am fost atat de incantata cand le-am vazut deoarece mi-am impus sa nu-mi cumpar produse MAC (  preturile sunt mai mult decat piperate ) .
     Eram de conceptia ca am sa gasesc aceasi calitate si la un produs mai ieftin . ( Poate da , poate nu ..depinde de noroc )  .

      Amorous Alloy :



  • Il gasiti AICI . 
  • Pret :  38,97 $ ( + 4,99 $ transportul ) 


         
 Este o nuanta cu cupru minunata . Are putine refletii aurii pe pleoapa. Imi place sa-l port seara la un smokey eyes intens .   Cu primer sau fara  , rezistenta lui este una de lunga durata .



   SIlver Dawn :




  • Il gasiti AICI 
  • Pret : 29,20 $ 

    * Daca aveti comanda de peste 35$ ( inclusiv 35,00 $ ) , nu platiti transportul .
Mi se pare o afacere destul de buna .


Acest fard l-am folosit de cele mai multe ori pentru smokey eyes. Lasa un efect superb.
 Ambele farduri vin intr-o cantitate de 1.3 g .
Pentru pretul pe care il au mi se pare putin . Ma asteptam la cel putin 2g .


      Din punctul meu de vedere isi merita banii doar daca practicati acest " sport " in a machia alte persoane. Pentru uzul zilnic nu se merita sa le achizitionati . Sunt convinsa ca prin trusa dv. gasiti farduri asemanatoare si de ce nu , poate mai bune .

   Sunt extrem de  tentata sa-mi cumpar un ruj sau MAC fix plus . Am vazut doar review-uri bune despre el si toata lunea il recomanda cu mare incredere.
 
                                             Voi ce produse MAC folositi  / va doriti sa incercati ?
                                                        * Va pup !

duminică, 15 martie 2015

Crema luminozitate si hidratare - GEROVITAL H3 PERFECT LOOK , Varsta + 20 .

Buna .
Azi am sa ma fac un scurt review despre un produs trimis spre testare din partea echipei FARMEC .


Incep cu ambalajul , care este unul foarte simplu si placut . 
Produsul vine intr-o cantitate de 30 ml .
Pretul : 36,40 Lei AICI . 
Expira dupa 6 luni de la deschidere. 


          Ce promite acest produs ? 
  • Ilumineaza tenul 
  • Netezeste ridurile
  • Hidrateaza tenul

    Contine Vitamina A si E , asigurand protectia fibrelor de colagen si elastina , prevenind aparitia ridurilor sau diminuandu-le pe cele deja existente.


* Utilizare : Se aplica uniform pe toata fata ( fiind o crema de zi ) . 

Tin sa mentionez ca am folosit-o si pe post de primer de fata si functioneaza foarte bine . Rezultatele sunt de necrezut . 


Crema are o textura usoara . Nu se simte grea pe fata , si nici nu-ti lasa impresia de ten gras. Se adapteaza foarte usor tipului de ten.  Cand vine vorba de creme de fata sunt foarte sensibila , si de obicei pielea din jurul ochiilor mi se usuca  daca tenului meu nu-i place compozitia produsului .



Sunt de parere ca nu ar trebui sa treaca zi in care sa nu ne hidratam tenul. Il ducem in atat de multe situatii extreme , incat cateodata uitam sa-l ajutam sa se regenereze. 
Va recomand cu mare caldura acest produs. 
O sa aveti parte de o surpriza placuta folosit acest produs , si anume : un nou nivel de hidratare si catifelare al fetei . 

Ofer un mare + pentru mirosul acestei creme, este unul atat de placut ! Imi place la nebunie . 


Am sa recumpar acest produs cu siguranta. 
Voi ce produs de fata folositi ? Care este preferatul vostru si de ce ?