marți, 12 august 2014

GOLDEN ROSE / AVON

Bunaaaa <3 Azi se poarta culoare rosie .
Va prezint o mica pata de culoare din viata mea .



Placeri nevinovate . Iubesc sa am Glitter pe unghii . Stiu ,stiu..ca nu e bine, ca unghia se exfoliaza mult mai repede ..s.a.
Dar cum sa nu-ti placa ?
Am folosit  oja de la  GOLDEN ROSE - nr 157 . Este una dintre ojele mele preferate . Mereu ma intorc la ea cand am nevoie de putina culoare in viata mea . V-o recomand cu mare caldura. Pentru mine , e o oja de suflet. Imi rezista pe unghii 7-8 zile , si doar dupa incepe sa se desprinda putin din ea. 
Despre culoare rosie , stim cu toate ce inseamna :

" Rosu - scoate in evidenta sensibilitatiie observatorului , fiind deci o culoare foarte puternica. De aceea rosul capteaza foarte repede atentia .
Rosu simbolizeaza caldura ,foc , pasiune , entuziasm si agresiune . El poate mari presinea sangelui si ritmul respiratiei. Are efectul de a stimula oamenii sa ia decizii in mod rapid si creste sperantele "


Consider ca orice domnisoara / doamna ar trebui sa aiba in colectie cel putin 2-3 nuante diferite de rosu . Fie ca vorbim de oja/ruj . 


Va pup ! :*
Care sunt culorile voastre preferate  ?


10 comentarii:

  1. Tot rosul imi place si mie cel mai mult atat pe buze cat si pe unghii,parca imi da mai multa incredere in mine,mai ales cand il port pe buze,te pup!

    RăspundețiȘtergere
  2. eu sunt fan nudeuri pe unghii fiindca am unghiile mici si o culoare aprinsa le-ar scoate in evidenta. am si eu cateva oje si de la avon si de la golden rose si cred ca sunt 2 marci foarte bune de oja!

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu port foarte des rosu, dar si negru. Sunt 2 culori care mi se par perfecte pentru unghiile mele.. Ca si ruj, il prefer pe cel nude si rosu :)

    http://frommwithloveblog.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mie imi plac rujurile rosii , visinii .... orice ton mai inchis .
      Nude , rar se intampla sa port ..si nu stiu de ce . Chiar imi vine bine :)) . Poate nu l-am gasit pe cel potrivit.

      Ștergere
  4. Pentru unghii folosesc foarte multe culori , de la roșu la nude la albastru , mov ... iar pentru buze în general nude , corai și roșu :*
    http://dianaschoises.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga de tine <3 .. si mie imi place sa-mi colorez unghiile in toate culorile posibil . Drept dovada ca niciodata n-am suficiente oje :)) .

      Ștergere
  5. Si mie imi palce rosul! E feminin! <3 :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa e :* . Imi place la nebunie si mie sa port rosu . Fie pe buze / unghii .
      Multumesc de vizita :*

      Ștergere