miercuri, 6 august 2014

Terminatele lunii IULIE 2014

       
Buna .
Nu-mi vine sa cred ca fac asa ceva ( no offence ) . Tin sa mentionez ca e pura plictiseala dar si pasiune. De foarte mult timp m-am gandit sa incep acest " lucru" dar mereu am ezitat.
 E doar un blog , nimic deosebit. Un blog  , in care imi spun parerea despre anumite produse ( fie ea PRO / CONTRA ) . O sa postez cand am timp / chef .

  Incep cu : terminatele lunii iulie - 2014 . 



S-au adunat cateva . O sa incep cu gelurile de dus + sapun lichid  pentru igiena mainilor : 
1 - AVON  - SEVENTH  HEAVEN ( 250 ML ) . O relaxare totala. Isi merita fiecare banut . Miroase a trandafiri <3 . 
2 - LOTUS SPA  ( 300 ml )  l-am primit de la o prietena si miroase genial de bine . 
3 - AVON  - CITRUS  NURST ( 300ml) .  Initial nu m-a incantat . Daaaaar, cu timpul a deveit preferatul meu . Il voi recumpara cu siguranta . 


Am mai terminat un deodorat DOVE -GO FRESH. Imi place dar nu atat de mult incar sa-l recumpar. Il prefer pe cel Original . 
Siiii , AMIN ! Am terminat si o crema de corp de la AVON . Mi-a luat o vesnicie sa o termin. Miroase bine (lamaie&castraveti) . N-o s-o mai recumpar. De ce ? Sigurul avantaj pe care il are e mirosul. De obicei dupa ce ies de la dus imi aplic o crema  pentru o hidratare completa.  Din pacate , aceasta crema intra atat de greu in piele ...si de multe ori am senzatia ca am pielea data cu lipici .

Acetona de la FARMASI e destul de buna , imi place. Sunt o fana produselor FARMASI
Am terminat si oja tot de la FARMASI .  E un albastru minunat . Mi-a placut enorm ..asa ca am cumparat-o din nou . :D 
De la AVON am terminat si un parfum  : LITTLE  WHITE  DRESS ( 50ml) . La inceput nu mi-a placut deeelooc. M-am chinuit sa-l termin . Drept dovada praful de pe el. Dar, spre sfarsit cand mai aveam putin putin din el , a inceput sa-mi placa . Si acuma sunt in dilema , daca sa-l cumpar  sau nu :)) . 
Ei bine , o noua descoperire in ceea ce priveste igiena orala. Pasta de dinti PEARL  DROPS.  OMG ! Daca nu ai incercat-o , rusine ! E o "descoperire" recenta. Intr-adevar e putin putin mai scumpa ,dar isi merita toti banii. Intr-o luna de zile se observa o diferenta enorma .  ( + ca sunt o mare amatoare de cafea ) 

Dischetele demachiante de la IZIS ( 120 buc ) sunt surprinzator de bune pentru pretul lor . 3-4 lei. 
Am mai terminat si o cutie de 30buc cu lumanari parfumate ! ( placeri nevinovate ) .


Si in final , m-am hotarat sa scriu putin si de piticii mei ( Bichonii ) . 
#Puppy        &      #Jimmy

     
Daca aveti animale de companie in casa , stiti ca provoaca numeroase schimbari atunci cand vine vorba de curatenie si mentinerea ei . 

Pentru inceput am sa va prezint un produs indispensabil : Samponul pentru caini  / pisici  ECTOCID  HERBA 



ANUNT :  Produs natural recomandat pentru tratamentul infestatiilor cu paraziti externi (pureci si paduchi), pentru improspatarea si igienizarea blanii la caini si pisici. Da luciu si stralucire blanii. 


12 comentarii:

  1. Ma bucur ca te-ai hotarat sa scri pe blog♡ si eu foloseam gelurile de dush avon♡ miau placut.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt o fana gelurilor de dus de la AVON. Pret-Calitate = SUPER !
      Te puup :* si iti multumesc de vizita

      Ștergere
  2. si eu am terminat f.greu acea crema de corp de la avon si am aceasi parere ca si tine, mirosul genial; pasta de dinti de la pearl white din pacate nu mi-a mers...n-am vazut niciun efect si nu lasa nici gura proaspata. m-ai facut totusi curioasa sa mai incerc macar odata aceasta pasta. ma bucur mult ca ti-ai deschis o platforma de beauty. mereu te-am admirat si ma gandeam ca ar trebui sa faci parte din "tagma "

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bianca iti multumesc din suflet de vizita ! Incearca pasa de dinti din aceasi gama 4 D . Daca nu functioneaza nici aia inseamna ca e o problema. Pentru mine sunt "de suflet" .
      Te pup :*

      Ștergere
  3. Buna,si mie imi plac gelurile de dus avon,si avand in vedere ca mai nou au schimbat formula,unele le-au facut mai hidratante chiar,deabi astept sa le incerc,treci te rog si pe la mine pe blog:mikigeorgiana.blogspot.ro ,si eu sunt tot la inceput,sper sa iti placa,pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Intr-adevar , sunt chiar bune gelurile de dus <3 .
      Am trecut :*
      Mersi de vizita :*

      Ștergere
  4. ♡♡ ce cutulici dragiiii. Ai terminat o groaza de produseee..gelurile avon le.am folosit si eu, dar acum folosesc numai yves rocher nu stiu de ce :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu sunt o mare fana gelurilor de dus..si am prostul obicei de a cumpara in cantitati muuult prea mari :)) .
      Multumesc <3 ....cutii sunt adorabili si niste rasfatati.
      Te mai astept la mine :*

      Ștergere
  5. Ai niste catei superbi! Gelurile acelea de dus my body lotus spa cred ca in auchan le-am vazut am sa fiu mai atenta data viitoare cand merg:) succes

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc tare tare mult !!!
      Daca o sa-l vad si eu o sa-l recumpar Poate chiar si in alte arome. M-am bucurat enorm de mult de el.
      Iti multumesc de vizita

      Ștergere
  6. Ai fost harnicuta luna trecuta:)) Eu niciodata nu reusesc sa termin multe intr-o luna si cred ca asta e din simplul fapt ca le alternez :(

    http://frommwithloveblog.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  7. :))) De obicei incerc sa ma tin de ele.
    Singurul lucru de care nu ma pot tine sunt gelurile de dus :)) . Cred ca intr-o saptamana rar se intampla sa folosesc acelasi gel de dus de doua ori

    RăspundețiȘtergere