vineri, 5 septembrie 2014

Haul - Avon .

Am si uitat de cand am plasat ultima comanda la Avon .
 Imi plac produsele lor la nebunie , si foarte putine au fost care m-au dezamagit .


MINI - HAUL : 


Nimic special . Doua geluri de dus ( pentru barbati ) care miros extraordinar de bine .
Fiecare are 500 ml . Cred ca v-am mai spus cat de mult imi plac gelurile lor de dus .


Apa de parfum - Today Tomorrow Always In Bloom  . Pret 55,00 Lei . 
Miroase extraordinar de bine. O combinatie intre floare de portocal , strelitia , frangipani . Face parte din categoria floral-lemnoasa. 
Daca aveti parfumul Today / Tomorrow stiti la ce ma refer. Vi-l recomand cu mare incredere . 

Crema de fata intens hidratanta cu laptisor de matca , Ei spun ca hraneste pielea in profunzime , prevenind uscarea. Nu prea cred in creme minune , iar ea nu este una . Intr-adevar are un miros placut , si o aplicare usoara . Am cumparat-o pentru ca eram in criza si nu mai aveam nici o crema de fata . 

Piatra PONCE .  
Ei bine..de muuuult muuult timp voiam ca sa o cumpat . Pot sa spun ca in combinatie cu Pila pentru calcaie  ( tot de la avon ) isi face treaba minunat. Ma bucur ca a intrat in viata mea . 


Roll-on Black Suede Touch ( 50 ml for him ) . 
Am ajuns la concluzia ca imi plac mult mai mult deodorantele pentru barbati decat pentru femei . Ei bine, asta e . Ma resemnez :)) . 

Tratament leave-in cu ulei de argan .
Imi place la nebunie . Pe acesta l-am avut acu' foarte mult timp si mi-a placut. De cateva luni am folosit doar serul pt varfurile deteriorate , si am zis sa mai schimb putin ' rutina ' . 

Exfoliant pentru corp Garden of Eden . 
L-am avut pe cel cu vanilie dar l-am terminat. Trebuia sa fie in terminatele lui August dar mama nu a considerat important sa pastreze un ambalaj :)) . Trebuie sa recunosc ca imi place mult mai mult acesta decat cel cu vanilie . Pe viitor ma gandesc sa-l incer si pe cel cu ciocolata  .


In fnal .. un produs pe care l-am pus accidental in cos . Demachiantul cu extract de struguri si germeni din grau . Probabil o sa-l pun intr-un viitor GIVEAWAY . Sunt sigura ca altcineva o sa se bucure de el .


                                       Voi ce produse AVON folositi ?

14 comentarii:

  1. Cateva produse din cele prezentate de tine le-am avut si eu si mi-au placut la nebunie. Ador produsele Avon. Pupici! :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si mie imi plac la nebunie produsele lor :*
      Te pup si multumesc de vizita :*

      Ștergere
  2. de mult vreau sa incerc tratamentul leave -in cu argan. te pup

    RăspundețiȘtergere
  3. Super produse. Ma tenteaza parfumul :* weekend placut !!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Exfoliantul cu ciocolata il am eu si imi place,interesante produsele tale,te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu il iubeam pe cel cu vanilie. <3 Dar s-a terminat . Imi pare rau ca nu am ambalajul . Avea o consistenta tare draguta si mirosea bine . Dar la un moment dat incepea sa mi se faca greata de la miros si 2-3 saptamani l-am " abandonat "

      Ștergere
  5. sunt si eu fana a gelurilor de dus! avonul e parte din viata noastra, nu cred ca e femeie care sa nu fi avut vreodata un produs de la ei. eu, una, pun pe primul loc gelurile de dus, apoi cateva parfumuri care ma fascineaza, gen fleur, femme, ultra sexy ... superbe!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si mie imi plac parfumurile celor de la Avon . De-a lungul timpului am incercat suficiente ca sa-mi fac o parere mai mult decat buna despre ele .
      Te pup :*

      Ștergere