vineri, 26 septembrie 2014

September empties

Ei bine...nu-mi vine sa cred ca mai e putin si am trecut si de Septembrie .
Unde e timpul de altadata ?

In aceasta luna am reusit sa termin urmatoarele produse :


Incep cu : 


1- Gel de dus - AVON . E preferatul meu din toata gama lor . De obicei il baga in catalog doar de sarbatori , asa ca mereu imi fac provizii . 

2- Spumant de baie - AVON .
Daca nu ma insel a costat 12-13 Lei . Vine intr-o cantitate de 1000 ml .  Are un miros superb . Pret - CANTITATE - CALITATE = Super .  Cu prima ocazie cand o sa plasez o comanda la Avon o sa-l recumpar .



3 -  Pasta de dinti Pearl Drops 4D .  
Am folosit-o si pe cea 3D si mi-a placut mult de tot .. Dar am ajuns la concluzia ca nu fac nimic mai special decat altele . 

4- Apa de gura Aquafresh . 
Am sa o recumpar. Nu sunt pretentioasa cand vine vorba de apa de gura. Pentru mine toate sunt la fel.

5- Pasta de dinti - Blend`a`med .  Si-a facut treaba bine ,  mult mai bine decat  PD 4D . 


6 - Rare GOLD - AVON  ( 50 ml ) 

E un parfum fermecator . Tin minte ca l-am cumparat accidental dar a fost o adevarata surpriza . Am abuzat de el in fiecare moment al zilei . Vi-l recomand cu mare caldura pentru sezonul de toamna - iarna .

7 - Roll-on Giordani Gold - Oriflame 

Mi-a placut la nebunie , desi nu ma asteptam . Sunt tare curioasa daca si parfumul e la fel de bun . Sunt foarte tentata sa-l cumpar 

8 - Eclat spray deodorant 

Nimic special . Cred ca mi-a luat 4-5 luni ca sa-l termin . Nu vi-l recomand ..miroase foarte tare a alcool. 

9 - Rimel - AVON  : Super DRAMA . 

Cred ca e cel mai prost rimel pe care l-am incercat.  Nu l-am terminat . Il arunc pentru ca nu pot sa lucrez cu el deloc.  Imi lipeste genele ingrozitor . 


10 -  Servetele umede + dischete demachiante . Sunt ok . Cele de la Naturalesse sunt foarte bune .


11 - Am mai terminat si o crema pentru conturul ochilor de la TARTE . Din cate stiu in Romania nu se gaseste . Eu am primit-o de la o persoana draga mie din strainatate . 
E o crema pentru conturul ochiilor . E foarte buna , hidrateaza extrem de bine . Pielea din jurul ochilor mi-e putin aspra , iar aceasta crema m-a ajutat sa " remediez " aceasta problema . Am citit doar pareri bune despre ea pe internet , dar e putin cam scumpa pentru " buzunarul romanului " .


Si .. in final , Jimmy & Puppy nu m-au lasat sa fac poze produselor .. Mi-au tot reperat ca vor sa apara si ei in postarile mele ..asa ca i-am ascultat.
Ei va recomanda cu mare caldura sa incercati acest sampon . 


Va pup !

6 comentarii:

  1. Cred ca o sa cumpar si eu gelul de dus de la avon :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Parfumul Giordani Gold il am eu si este forte bun si persistent,bine eu il am inca in variante veche,dar nu-i diferenta intre cel nou si cel nou,iar pofoseniile tale din ultima imagine sunt adorabile!!!!
    te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu as vrea tare mult sa-l incerc , si in final cred ca o sa ma las convinsa ce vreo oferta.
      Cat despre pufosenii , multumesc !! :*

      Ștergere
  3. gelul de dus stiu ca e foarte fain, momentan eu am facut stocuri de la yves rocher. culmea e ca inainte eram innebunita dupa produsele avon, dar acum nu mai sunt atat de incantata. m-am reorientat, am descoperit si altceva...si uite ca nici produsele lor nu mai sunt ce erau. ba din contra. in afara de gelurile de dus si vreo 4 parfumuri, restul sunt din ce in ce mai proaste

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mie imi plac mult gelurile de dus.. indiferent de brand . Cand vine vorba despre parfumuri le prefer pe urmatoarele : City rush , Today , Tomorrow , Always , Forever , Rare Gold si 2-3 de barbati .
      Intr-adevar si gelurile de la Y.Rocher sunt superbe. Imi place la nebunie cel care contine cafea <3

      Ștergere