sâmbătă, 21 martie 2015

Haul #1

Buna .
Azi va prezint produsele care au intrat in viata mea recent .  Pe cateva dintre ele am apucat sa le folosesc inainte sa fac poze , si ma declar foarte multumita de ele.

Incep cu cele de la Balea . Noua mea pasiune .


Da stiu , sunt cateva , dar nu e vina mea ca produsele lor sunt geniale .

1 - Sampon pentru parul vopsit ( miroase a mere , e superb ) - * cel in ambalaj rosu ( 8 Lei )
2 - Balsam + sampon pentru parul deteriorat ( Pret 8 Lei )
3 - Sapun lichid
4 - Spray pentru protectie termica . De mult timp imi doream sa incerc acest produs . Sunt tare incantata ca am pus mana pe el . (Pret 13-14 Lei)
5 - After Shave for men .


  • ORIFLAME




6 - Corector ( anticearcan ) Giordani Gold 
7 - Baza de machiaj - Giordani Gold . makeupbymllelorraine m-a convins cu review-urile ei sa-l achizitionez. L-am folosit de 2 ori pana acuma si imi place la nebunie . Isi merita banii . 


8 - Tus de ochi - Giordani gold . Mi-am inlocuit tusul de la NYX pentru acest produs. Imi place la nebunie pensula pe care o are. Ofera o precizie nemaipomenita. Rezistenta lui este una de lunga durata. Nu e waterproof , dar atunci cand imi demachiz ochii mereu trebuie sa folosesc un demachiant bifazic pentru a inceparta totul . 


9 - Kajal eye liner . L-am cumparat accidental , credeam ca e ruj . Nu stiu ce a fost in capul meu , dar ma bucur ca il am in mica mea colectie . E atat de cremos . Mi se pare perfect pentru acele momente in care vrei sa ai un smokey eyes , si nu vrei sa aplici tus lichid . 

10 - Mascara  lash resistance - The ONE . Nu-mi amintesc daca este waterproof sau nu . Inca nu l-am desfacut ca sa-l incerc. Momentan mai am doua rimeluri desfacute pe care vreau sa le termin . 


11 - Crema Anti-Celulita .
12 -  Gel de ras


13 - Crema Anti- Celulita . Imi place mult de tot acest produs . Dupa 10 minute simt cum actioneaza. Nu stiu cat de mari  o sa fie rezultatele , sau daca o sa fie , dar pielea mea e putin mai fina , iar acest lucru nu poate decat sa ma bucure. 


14 -  Crema de fata . M-a cucerit de la prima aplicare , motiv pentru care am cumparat o crema si pentru prietenul meu si mama mea . Am sa-i fac un review peste 2-3 saptamani . 


15 - Fond de Ten Ever Lasting ( fair nude ) . Imi place ambalajul mult de tot . Singurul lucru care ma deranjeaza la el e mirosul . Are o acoperire medie , iar consistenta este una nici prea lichida nici prea solida. De mult timp mi-am dorit sa-l incer . Desigur , preferatul meu ramane tot Perfect Fusion - Oriflame .



16 - Top Coat Oriflame Matte . Iar , makeupbymllelorraine m-a convins sa-l iau . I-a facut un live review . Intr-adevar , orice oja lucioasa ai avea , o sa se transforme intr-o culoare matta dupa un singur strat de aplicare . ( Pret 18 lei ) 

17 - Ruj - The one - Cherry Berry . ( Pret 17 lei ) 


18 - Masca de par . Inca nu am desfacut-o , mai am una pe care vreau sa  o termin . Am luat-o la recomandarea unei prietene . Nu stiu cat de bine o sa ma " impac " cu ea , avand in vedere ca miroase a cocos .



                Acestea sunt produsele pe care  le-am achizitionat in ultimul timp . Majoritatea sunt de la Oriflame deoarece am plasat doua comenzi .
                 
             * Tu cum iti selectezi produsele inainte sa le cumperi ?

                 

8 comentarii:

  1. Sa ne spui daca da rezultate crema anticelulitica :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sigur ca da . Am sa o mai folosesc o perioada . Te pup :*

      Ștergere
  2. Ai facut ceva cumpraturi! Eu nu am incercat niciun produs de la Balea desi am auzit doar lucruri bune, asa ca merita sa le incerc si eu de acum. :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ti le recomand cu incredere . Si eu am fost putin sceptica inainte , dar acuma de cate ori merg in DM trag o fuga pe la raionul lor .

      Ștergere
  3. Cum ti se pare acel Spray pentru protectia termica de la DM . Ma gandesc sa il cumpar si eu

    RăspundețiȘtergere