sâmbătă, 28 martie 2015

Produse terminate #1

Buna .
Nu-mi vine sa cred ce repede trece timpul . A mai trecut o luna , asa ca m-am decis sa va arat ce produse am terminat  in ultimul timp .
Tin sa mentionez ca produsele urmatoare au fost adunate intr-o perioada de 2-3 luni .

Incep cu o mica gustarica :


Ianuare - Februarie au fost doua luni stresante pentru mine , deoarece am intrat in prima sesiune de la facultate . Ca desert am ales Belvita.


  In ceea ce priveste ingrijirea parului am ales :

* Head & Shoulders - citrus fresh .
* Advance TechniQues - avon ( Ser ) . L-am cumparat si recumparat de n ori . E un produs foarte bun . Vi-l recomand cu mare incredere . Pe langa asta are si un miros divin .
* Advance TechiQues - Protect Spray . Nu stiu daca a avut vreun efect pozitiv sau nu . Nu am observat nici o schimbare in bine / rau .


* Avon Sense Mystique Sensual ( 300 ml ) . Daca nu ma insel a costat ~ 7-8 RON  . Mi-a placut , si am sa-l recumpar cu mare drag .
* Alie - Sapun lichid .


* Gel & Crema de dus. Nu stiu cum a ajuns acest produs in viata mea . Cred ca l-am cumparat din greseala .  In orice caz , mi-a placut enorm de mult . E foarte cremos  . 
Un dus fierbinte si acest gel  = combinatia perfect dupa o zi grea . 


* Avon - Winter Cocoon . Nu pot sa spun ca m-a incantat foarte tare. Nu-mi place ca se simte mirosul de vanilie foarte tare . Sunt momente cand mi se face rau de la miros .



** Pasta de dinti Vademecum & Blend-a-med . Ambele au fost ok , nimic special .
* Apa de gura Colgate .


* Roll-on Giordani gold (50 ml ) . Mi-a placut enorm de mult . Imi place si parfumul la nebunie , si sunt putin geloasa parfumul pentru barbati miroase mult mai bine decat cel pentru femei ( cele din gama Giordani ) .

* Crema de fata Pure Calendula - Y.Rocher .


* Deodorant DOVE . V-am innebunit cu el . E preferatul meu ( cel Original ) .


* Dove - Conditioner ( balsam par ) . Am sa-l recumpar cu prima ocazie cand am sa-mi termin masca de par pe care o folosesc momentan . Mi-a placut mirosul la nebunie , iar efectul pe care-l lasa dupa ce se usca parul era de necrezut . Nu credeam ca parul meu ( care este foarte aspru in aceasta perioada ) , poate fi " tratat " doar cu un balsam . Vi-l recomand cu mare drag . 

* NIVEA - Shampoo . Il foloseam impreuna cu balsamul de la Dove si am fost foarte multumita de efectul oferit . 


* Monstre . Mi-a placut mult masca : La Roche - Posay . Sunt curioasa daca e si varianta full-size.


*  Maxxl volume lash mascara . I-am facut un review , il gasiti AICI . Imi pare tare rau ca s-a terminat , si-a facut treaba foarte bine . Le multumesc celor de la FLORMAR pentru mica atentie  .
* Gene False
* Rotating volume mascara . Review-ul il gasiti AICI .


Si nu in ultimul rand , servetele umede , uscate , manusi chirurgicale , dischete demachiante , etc .


                      Voi ce produse folositi cel mai des  ?  Ce va place / displace la produsele respective  ?




12 comentarii:

  1. Eu nu am mai folosit de foarte mult timp samponul Head & Shoulders, imi facea parul ca matura si nu o sa mi-l mai cumpar in vecii vecilor. Ama avut si eu o perioada cand foloseam gelurile de dus Avon insa nu ma dadeau pe spate, sunt geluri de dus la acelasi pret dar mult mai bune. Si eu folosesc deodorantul Dove, e foarte bun.

    Eu nu reusesc sa termin balsamurile si mastile pentru par, fiindca incep prea multe deodata :D

    Pupici! :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In legatura cu Balsamurile/masti de par , oh ! Stiu sentimentul :)) . De vreo 3-4 luni am inceput sa nu mai deschid produsele .
      In ceea ce priveste gelurile de dus de la Avon , intr-adevar , sunt altele mult mai bune la acelasi pret. Eu mai am cateva si am terminat cu ele . Nu stiu daca voi fi tentata sa mai cumpar vreo unul , deoarce le-am incercat pe toate.
      Te pup :*

      Ștergere
    2. In legatura cu Balsamurile/masti de par , oh ! Stiu sentimentul :)) . De vreo 3-4 luni am inceput sa nu mai deschid produsele .
      In ceea ce priveste gelurile de dus de la Avon , intr-adevar , sunt altele mult mai bune la acelasi pret. Eu mai am cateva si am terminat cu ele . Nu stiu daca voi fi tentata sa mai cumpar vreo unul , deoarce le-am incercat pe toate.
      Te pup :*

      Ștergere
    3. Cunosc sentimentul . Eu de vreo 3-4 luni n-am mai deschid produsele de care nu am nevoie. Mi-am invins curiozitatea de pisica .
      In ceea ce priveste gelurile de dus de la Avon , intr-adevar , sunt altele mult mai bune. Mai am si eu vreo 2-3 care asteapta sa fie terminate iar dupa cred ca am sa renunt la ele. Nu stiu daca o sa ma poata surprinde cu ceva. Singurul care imi place la nebunie e cel din editia limitata de iarna cu mar si scortisoara .
      Te pup :*

      Ștergere
  2. Cat de mult va admir pe voi care desi sunteti tinere si frumoase de la natura mai aveti grija sa va ingrijiti cumparandu-va si produse de infrumusetare. Eu consider normal acest lucru cu toate ca atunci cand eram de varsta voastra nu foloseam nimic in plus in afara rujului,. Poate pentru ca atunci nu era asa abundenta de cosmetice, poate ptr ca nu ameam nevoie, poate ptr ca nu eram asa interesanta in produse de infrumusetare. Normal cumparam deodorante bune, parfumuri produse de ingrijire zilnica. Ma mir si eu ca acum ainceput sa ma preocupe o crema buna de fata,un fond de ten,un iluminator., etc ........acum cu siguranta am nevoie de toate acestea . Va apreciez mult ca aveti grija de voi,asa si trebuie. O zi buna iti doresc !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Intr-adevar , in ziua de azi sunt atat de multe produse care ne ajuta .
      Va multumesc pentru ca v-ati rapit o clipa din timpul dv pentru a comenta. Va doresc o zi superba :

      Ștergere
  3. Interesante produsele tale,parfumul giordani gold il am si si imi place foarte mult,cel pt barbati nu l-am mirosit inca,dar daca voi avea ocazia o voi face,si daca iminva placea oate il fac cadou lui iubi meu de ce nu,te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Merita. Iti recomand sa incerci cat de repede o monstra . Prietenul meu il foloseste datorita mie si e tare incantat. L-am recumparat de cateva ori pana acuma .
      In ceea ce priveste si Giordani Black , se declara tare incantat de el .
      Eu sunt curioasa tare de cel pentru femei . Te pup :*

      Ștergere
  4. Pffffoai ce de produse,acum sunt curioasa sa vad cate produse folosesc eu intr-o luna,de la 1 mai incep :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa ne zici si noua rezultatul . Pentru mine aceasta e singura motivatie in a termina produsele si in a nu mai cumpara "fara rost " .
      Te pup :*

      Ștergere
  5. Wow . Cate produse si eu am inceput sa mananc acei biscuiti de la Belvita , imi plac mult de tot . Imi poti recomanda un spray pentru par care tie iti place ?

    RăspundețiȘtergere