joi, 16 aprilie 2015

NYX Glam Liner Aqua Luxe

Buna .

Astazi am sa va prezint NYX Glam Liner Aqua Luxe .


Vine intr-o cantitate de : 3 ml
Pret : 25 RON



In ceea ce priveste aplicatorul , pot sa spun ca m-a dezamagit. Ma asteptam la o calitate mai inalta , avand in vedere ca este un brand cunoscut si folosit de marii makeup-artisti  .



REZISTENTA : cei de la  NYX  au facut o treaba excelenta. 
Compozitia nu este lichida / grosa . 
Drept urmare , n-o sa intampini probleme de genul : 

- Nu pot sa-l intind deoarece e prea groasa compozitia
- Nu pot sa lucrez cu el deoarece imi pateaza machiajul 



Asa arata pe ochii mei . 
Daca te decizi sa-ti achizitionezi acest produs , iti recomand sa te "inarmezi" cu multa rabdare , deoarece este posibil ca la aplicarea produsului sa-ti ramana mici spatii ( dungi ) . 
* Asa cum se poate observa si din poza . 


Asa arata dupa 10h de purtare . 
Ma declar multumita in ceea ce priveste rezistenta . 
Consider ca un avantaj sa retusezi doar "codita liner-ului" , atunci cand te grabesti , atunci cand un eveniment/intalnire neprevazuta apare . 


Voi ce eyeliner folositi ?
Sunteti multumite de rezistenta lui ? 
Va pup , si va mai astept . 



7 comentarii:

  1. Folosesc un tus de la Eveline Cosmetics, rezistent la apa si sunt multumita de el. In general am avut experiente neplacute cu alte tusuri, gen ma usturau ochii, imi curgea sau se strangea. Secretul meu este ca folosesc aplicatorul de la un tus mai vechi Veryme de la Oriflame si compozitia tusului de la Eveline. Astfel reusesc sa am coditele perfecte si sa dureze multe ore. :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Vai ce ma enerveaza cand se crapa tusul. Yucks.
    Si eu am experimentat cu o gramada de tusuri si momentan am 2 preferate :) de la MAC, waterproof si de la Rimmel London, eyeliner gel !
    Te pup :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Intr-adevar , e foarte enervant. Dar , daca nu cauti acea "perfectiune" e un tus bun , si il recomand pentru o zi normala de scoala . ( pentru 5-6 h ) .
      Te pup

      Ștergere
  3. Acele liniute nu arata foarte bine dar rezistenta lui ma declar uimita nu ma asteptam sa reziste cand am citit primele randulete . Nu l-am incercat dar nu se stie niciodata :)

    RăspundețiȘtergere